Вітаємо

Дата: 26.06.2018 18:04
Кількість переглядів: 522

Фото без опису26 червня голові Яготинського міськвиконкому 1974-1978 років – Григорію Івановичу Чаялу виповнилося 70 років. Цього дня ювіляра привітав керуючий справами виконавчого комітету Яготинської міської ради В.А. Галицький.

Володимир Анатолійович від імені міського голови вручив Григорію Івановичу цінний подарунок з подякою за вагомий особистий внесок у становлення, розбудову і процвітання рідного міста, сумлінну та плідну працю на благо територіальної громади міста, високий професіоналізм і компетентність, активну життєву позицію.

Вміння володіти словом, душевність, інтелігентність, доброта, милосердя – усі прекрасні людські якості гармонійно поєднує у собі Григорій Іванович. Цю людину можна слухати безкінечно, його захоплюючі спогади про розвиток міста.

Звичайно, доля ювіляра не була простою, бо дитинство, юність проходили у післявоєнні роки. Але своє життя Григорій Іванович зумів збудувати із цеглинок щастя, любові, взаєморозуміння. 

«Ми звикли вас бачити усміхненим, веселим, у доброму настрої. І хочеться, щоб доля наміряла вам ще багато літ, щоб здоров’я не підводило і вистачало надалі сил, натхнення на хороші справи», - зауважив керуючий справами виконавчого комітету Яготинської міської ради В.А. Галицький, вітаючи Григорія Івановича з ювілеєм.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора