Жінки-лідери змін в місцевих громадах

Дата: 11.09.2017 18:17
Кількість переглядів: 575

Фото без опису11 вересня депутат Яготинської міської ради VII скликання Н.М. Гусь взяла участь у тренінгу «Жінки-лідери змін в місцевих громадах». Тренінг був організований Благодійним фондом «Рівність і взаємоповага» та був спрямований на навчання та мотивацію жінок до керівництва та соціальної відповідальності на місцевому рівні.

Тренінг допоміг оволодіти основами майстерності публічного виступу та презентації своїх ідей; базовими інструментаріями щодо захисту своїх прав та можливостей на місцевому, національному та міжнародному рівнях, а головне – учасники зрозуміли, яким чином можна розвинути проектне мислення та підготувати соціальний проект, який би допоміг вирішити проблемні питання власної територіальної громади.

Кожній учасниці було запропоновано розробити власний соціальний проект і представити його на заключній сесії у Києві, який би передбачав залучення як представниць з областей, активістів та активісток захисту та просування прав жінок в Україні, так і представників та представниць донорських організацій, що забезпечить формування комунікаційної платформи між зацікавленими особами для створення можливостей щодо фінансування відібраних ініціатив.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора