Бібліобульвар: як знайти бібліотеку

Дата: 13.06.2018 18:19
Кількість переглядів: 634

Фото без опису13 червня завідувач міською бібліотекою для дітей Л.М. Братченко спільно з юними читачами, перевдягненими у казкових героїв, влаштували для яготинців захід «Бібліобульвар: як знайти бібліотеку», бо освіта підростаючого покоління – одне із важливих завдань суспільства.

Сьогодні вони спілкувались з жителями міста поблизу АТБ-маркет, відвідувачами Казкової Алеї, з працівниками Яготинської районної центральної лікарні, редакції газети «Яготинські вісті», Яготинської міської ради. До кожного звертались юні казкові герої з запитанням «Як знайти бібліотеку?», а на вірні запитання дарували чудові закладини для книг «Я люблю читати» та бажали зустрічним частіше звертатися до бібліотеки, де книжки - мудрі порадники, джерело знань і дорогоцінний скарб, бо саме вони за своїм призначенням та функціями виконують роль інформаційного центру освіти та національного відродження.

І як би скептично ми не ставилися до результатів досліджень британських учених, варто взяти до уваги, що на їхню думку читання має таку ж користь для здоров'я, як і спорт. Виявляється, коли ми читаємо, розвивається наш інтелект і покращується фізичний та психічний стан. Науковці стверджують, що лише 6 хвилин читання на день значно знижують рівень стресу, а людський мозок стимулює ті почуття, які відчувають і проживають герої книг. До речі, цього не можна сказати про перегляд телевізора і комп’ютерні ігри. Тож завітайте в книгозбірню та покращить своє здоров’я і настрій!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора