Пошук

Вклонюся вчителю до ніг

Дата: 04.10.2018 18:35
Кількість переглядів: 606

Раз на рік, у найпрекраснішу пору, коли шелестить золотим віттям осінь, у лузі снує мереживо бабиного літа, а над землею мерехтять різнобарвні квіти, приходить свято – День працівників освіти!

Цей день для всіх, хто шанує роботу педагога, тренера, вихователя, наставника молодого покоління.

Сьогодні, 04 жовтня, напередодні професійного свята вчителів, у районному будинку культури вшановували педагогів загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних закладів, ветеранів педагогічної праці, які знаходяться на заслуженому відпочинку – всіх тих, хто з любов’ю засіває плідні врожаї в країні знань.

Цього вечора освітян міста прийшли привітати міський голова Наталія Миколаївна Дзюба та голова Яготинської районної державної адміністрації Василь Степанович Шмигановський, який в своєму виступі подякував усім присутнім педагогам за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі та побажав всім міцного здоров’я, безхмарних благословенних днів, нових педагогічних звершень.

Міський голова Н.М. Дзюба, вітаючи педагогів Яготинщини із професійним святом, дякувала вчителям за їхню невтомну працю у вихованні майбутнього покоління справжніх українців, підкреслюючи надважливу роль шкільного наставника у формуванні особистості. «Ми всі пам’ятаємо наших вчителів. Адже життя кожної людини не можливо уявити без вчителя, який прокладає шлях у життя, допомагає їй сформуватися як особистості та правильно обрати свою професію. Саме за шкільною партою відбувається виховання патріотично свідомої молоді, яка знає свою історію, пам’ятає та зберігає українські народні звичаї, любить рідну мову та Батьківщину», – зазначила Наталія Миколаївна.

За багаторічну сумлінну працю, високу педагогічну культуру, творчий підхід до роботи та з нагоди Дня працівників освіти міський голова Н.М.Дзюба вручила грамоти та цінні подарунки:

- вчителю фізики Яготинської загальноосвітньої школи І-ІІІ №1 Віктору Васильовичу Барсуку;

- директору Яготинського НВК “Спеціалізована школа - загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 2” Валерію Івановичу Чорноштану;

- заступнику директора Яготинського НВК “Спеціалізована школа – загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 3” Юрію Васильовичу Юхті;

- колективу ДНЗ (центр розвитку дитини) № 1 “Зіронька” в особі завідувача Лілії Сергіївни Гаврущенко;

- колективу ДНЗ (ясла-садок) комбінованого типу № 2 “Дюймовочка” в особі виконувача обов'язків завідуючої Наталії Олександрівни Ситікової;

- колективу ДНЗ (ясла-садок) комбінованого типу № 3 “Ромашка” в особі завідувача Тамари Василівни Кривенко;

- колективу ДНЗ (ясла-садок) комбінованого типу № 4 “Пролісок” в особі завідувача Галини Петрівни Добровольської;

- колективу ДНЗ (ясла-садок) комбінованого типу № 5 “Берізка” в особі завідувача Ольги Вікторівни Рибинської;

- колективу ДНЗ (ясла-садок) комбінованого типу № 6 “Волошка” в особі завідувача Валентини Олександрівни Задорожньої.

Бурхливими оплесками вітали на святі найдорожчих гостей – ветеранів педагогічної ниви, які впродовж багатьох років свій розум, душу та здоров’я віддавали дітям та ділилися з ними своїм досвідом.

В залі панувала неймовірно святкова атмосфера. Це теплі слова, посмішки педагогів, пісні, танці та музика. Вкотре ми пересвідчуємось, що День працівників освіти - це свято яскравих квітів, щирих привітань та душевних слів вдячності за безцінний скарб усього людства – знання. День вчителя давно став знаком всенародної шани і вдячності до тих, хто сходинка за сходинкою супроводжує дитину на її життєвому шляху, відкриває захоплюючий світ знань, допомагає мудрою порадою та радіє за успіхи своїх вихованців.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора