Засідання позачергової сорокової сесії Яготинської міської ради

Дата: 11.10.2018 18:41
Кількість переглядів: 665

Фото без опису11 жовтня у залі засідань міської ради відбулось засідання позачергової сорокової сесії Яготинської міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

У сесії взяли участь: голова Яготинської районної державної адміністрації В.С. Шмигановський, керівний склад Яготинської міської ради, члени виконавчого комітету міської ради, керівники комунальних підприємств міста, директор КПТМ «Яготинтепломережа» О.С. Форостяний, член громадської організації «Від Родини До Родини» Р.В. Жупина, жителі міста та представники засобів масової інформації.

На початку засідання депутати вирішили направили вільні залишки загального фонду міського бюджету на збільшення кошторису видатків міської газети на суму 34055 грн. для оплати послуг друку газети, у зв’язку з підвищенням їх вартості, а також для надання субвенції районному бюджету на тепломережі в сумі 325887 грн.

«Ліміти на газ вже отримано і опалювальний сезон 2018-2019 років розпочнеться вчасно – 16 жовтня 2018 року, згідно розпорядження Яготинської районної державної адміністрації», - наголосив директор КПТМ «Яготинтепломережа» О.С. Форостяний.

Надалі було направлено вільні залишки спеціального фонду міського бюджету в сумі  79266  грн. та 589058 грн. за рахунок перевиконання доходної частини бюджету на відновлення кошторису видатків на капітальний ремонт пішохідного мосту. Надано субвенцію районному бюджету 100 тис. грн.. на придбання ЕКГ-апарата та спірометрів.

Також у зв’язку з виробничою необхідністю було погодженого зміни до структури та загальної численності працівників СКП Яготинської міської ради «Ритуал», зокрема введено посаду - Спеціаліста з діловодства та кадрового забезпечення.

В подальшому було розглянуто звернення депутата Яготинської міської ради ВО «Свобода» І.М. Смаглія та вирішено звернутися до Президента України та Кабінету Міністрів України щодо неприпустимості підвищення ціни на газ для населення.

Повторно було розглянуто проект рішення про мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту на території Яготинської міської ради. Зазначений проект рішення депутати не підтримали, оскільки це питання розглядається в парламенті України.

Під час засідання було внесено зміни до Програми соціального захисту окремих категорій населення міста Яготин на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням міської ради від 25 січня 2018 року № 1244-31VII, в частині підвезення дітей з вул. Вокзальна до вул. Привокзальна.

Зокрема міський голова Н.М. Дзюба наголосила, що на період ремонту пішохідного мосту в місті Яготині над залізничними коліями буде організовано підвезення школярів до Яготинського НВК «Спеціалізована школа – загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 2» та дітей до дитячого садочка: о 7 год. 40 хв., о 8 год. 10 хв., а також о 13 год. 30 хв., о 14 год. 30 хв., о 15 год. 15 хв.

Додатково були розглянуті депутатські запити А.Г. Васюти, Л.Г. Даценко та В.І. Крутька та земельні питання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора