Засідання позачергової тридцять шостої сесії Яготинської міської ради VII скликання

Дата: 12.07.2018 18:51
Кількість переглядів: 569

Фото без опису12 липня відбулось засідання позачергової тридцять шостої сесії Яготинської міської ради VII скликання під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

У сесії взяли участь: представник Товариства з обмеженою відповідальністю «П.Е.О.» О.В. Чернюк,  член виконавчого комітету Яготинської міської ради О.В. Задорожній, депутат Яготинської районної ради Я.М. Губерський, голова громадської ради при Яготинській райдержадміністрації Н.В. Гета, голова громадської організації СЕФ «Спадщина» І.А. Ворона, представники громадської організації «Від Родини До Родини», жителі міста та представники засобів масової інформації.  

На початку сесії міський голова Н.М. Дзюба проінформувала депутатів  VII скликання щодо ремонту дороги по вул. Незалежності.

На пленарному засіданні 35 сесії Яготинської міської ради VII скликання 14 червня 2018 року було прийнято рішення про виділення коштів спеціального фонду міського бюджету в сумі 1 500 тис. грн. на співфінансування капітального ремонту дорожнього покриття по вул. Незалежності в м. Яготині, що являється автомобільною дорогою загального користування державного значення в межах міста. Замовником виконання ремонтних робіт, відповідно чинному законодавству, являється Служба автомобільних доріг у Київській області.

Листом від 08.06.2018 за № 4755/3/5.4-6-563/08 Служба автомобільних доріг повідомила міську раду про те, що наразі ними опрацьовується питання фінансування виконання робіт з поточного ремонту вказаної ділянки автомобільної дороги у межах міста Яготина на умовах співфінансування з органами місцевого самоврядування у місті Яготині.

Для забезпечення умов фінансування позачерговою 36 сесією Яготинської міської ради VII скликання 12 липня 2018 року уточнено видатки міського бюджету шляхом перенесення видатків в сумі 1 500 тис. грн. з спеціального фонду на загальний фонд у відповідності до класифікації видатків, визначених Бюджетним кодексом України.

Додатково були внесені зміни і до рішення міської ради від 14.06.2018 №1498-35-VІІ «Про створення тимчасової контрольної комісії  Яготинської міської ради  з питань вивчення роботи СКП «Ритуал»» в частині визначення голови, заступника та секретаря цієї комісії.

Враховуючи рішення Яготинської міської ради від 12.07.2016 № 399-09-VII «Про реформування друкованого засобу масової інформації та редакції комунального підприємства Яготинської міської ради «Редакція газети «Яготин – місто моє» було затверджено передавальний акт, складений комісією з реорганізації КП «Редакція газети «Яготин – місто моє».

Традиційно депутатами було розглянуто низку земельних питань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора