Пошук

Святкування Дня медичного працівника

Дата: 16.06.2017 17:43
Кількість переглядів: 566

Фото без описуУ третю неділю червня відзначається День медичного працівника, тож напередодні професійного свята 16 червня в Яготинському районному будинку культури керівники міста та району, жителі Яготинщини вітали не лише лікарів і медсестер, а й усіх тих, без чиєї допомоги не обійшлася б медична галузь, хто має відношення до порятунку людських життів.

На заході звучали вітання виконувача обов’язків міського голови С.О. Овчаренка тим, хто пов’язав своє життя з медициною, адже в ці нелегкі для країни часи, праця медичного працівника воістину героїчна та гуманна – зцілювати, повертати людям здоров’я, іти під кулі незважаючи ні на що – рятуючи людське життя. Зі словами щирої вдячності звернувся Сергій Олександрович до ветеранів медичної служби, які свої знання, досвід, теплоту свого серця віддали зціленню людей. 

Також було вручено подяки з нагоди Дня медичного працівника з побажаннями здоров’я, благополуччя та мирного неба над головою.

Фото без опису

Медики, жителі та гості міста насолоджувались святковим концертом: піснями від вокального ансамблю «Віста» Яготинської дитячої школи мистецтв, дуету  у складі Альони Красножон та Анастасії Прокопенко, Ангеліни Коваленко, Наталії Вовк, Наталії Матюк, Вячеслава Розума.

Фото без описуХореографічні композиції подарували вихованки відділення художньої гімнастики Яготинської дитячо-юнацької спортивної школи та учасники зразкового танцювального ансамблю Яготинської дитячої школи мистецтв «Барвінок».

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора