Святковий концерт з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2018 19:30
Кількість переглядів: 826

Фото без опису7 грудня в Яготинському районному будинку культури відбувся святковий концерт з нагоди Дня місцевого самоврядування. Нинішнє свято традиційне, бо саме місцеве самоврядування має велике значення для розвитку народовладдя, а також для зміцнення української державності. 

Сьогодні, у затишній залі будинку культури зібрались керівники місцевої та районної влади, депутати всіх рівнів міста та району, члени виконавчих комітетів, працівники міської, районної та сільських рад, а також запрошені гості, жителі міста та району. 

Українці – єдині, хай хто б не намагався нас розділити, бо єдиний символ України – жовто-блакитний стяг, а єдиний духовний помічник – національний гімн "Ще не вмерла України…"

Вони вставши змовчать, затамують подих

І вшанують пам'ять загиблих в війні.

Бо це буде хвилина. Хвилина мовчання.

Бо це будуть секунди сумні… Хвилиною мовчання ми віддаємо данину поваги тим, хто на Сході України втратив найдорожче – життя, схиляємо голови перед усіма, хто з фронту не повернувся додому, до рідних, бо саме їм, воїнам, нашим ангелам, ми завдячуємо тим, що маємо можливість ходити мирним містом, ми всі пам’ятаємо за що борються наші воїни – за краще майбутнє для всіх нас.

Саме тому, органи місцевого самоврядування, виконавчої влади, в тісній співпраці повинні сконцентрувати свої зусилля на розв’язанні соціальних та економічних проблем, вирішення яких дасть можливість поліпшити добробут людей. У взаємодії і співпраці – сила нашої громади, яка допоможе в розквіті та стабільності нашого міста.

Перший заступник голови райдержадміністрації Т.П. Сухенко, від імені голови Яготинської райдержадміністрації В.С. Шмигановського, привітала присутніх зі святом та побажала міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень та здобутків в ім’я розвитку Яготинського краю.

За самовіддане служіння обраній справі, активну громадську позицію, вирішення життєво важливих завдань територіальної громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування Тетяна Петрівна вручила подяку депутату Яготинської міської ради Сергію Васильовичу Галасу.

«Майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Саме від наполегливої і самовідданої праці депутатів всіх рівнів, відповідальності та громадської позиції, залежить доля кожного населеного пункту нашого району», - зауважив голова райради В.Г. Грицай.

За багаторічну активну роботу, спрямовану на зміцнення і розвиток профспілкової організації, чуйне ставлення до людей та з нагоди Дня місцевого самоврядування голова райради В.Г. Грицай вручив грамоту Президії Київської обласної організації профспілки працівників державних установ України заступнику Яготинського міського голови Олені Іванівні Федині.

«На органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан територіальних громад, за благополуччя їхніх жителів, створення комфортних умов для проживання мешканців селищ, міст, що в кінцевому результаті зробить нашу державу сильною та заможною, бо нічого на світі немає краще ніж благополуччя рідної землі», - зауважила  Яготинський міський голова Наталія Миколаївна Дзюба.

Очільниця міста побажала успіхів у роботі, здійснення заповітних мрій, всіх планів і депутатських зобов’язань заради розвитку і процвітання рідної Яготинщини. 

До теплих та щирих вітань долучилась і Асоціація міст України, яка презентувала громаді міста Яготина, в особі очільниці міста Наталії Миколаївни, пам’ятну світлину.

Міський голова вручила ювілейні медалі з нагоди 20-річчя Київського регіонального відділення Асоціації міст України генеральному директору ТДВ «Яготинський маслозавод», депутату Київської обласної ради Олександру Олександровичу Сіренку та депутату Яготинської міської ради   Олександру Миколайовичу Кудрявському.

За досягнуті успіхи, високий професіоналізм та особистий внесок у розвиток Київщини Наталія Миколаївна вручила почесні грамоти КРВ АМУ та цінні подарунки депутату Яготинської міської ради Володимиру Івановичу Крутьку та члену виконавчого комітету Яготинської міської ради Андрію Андрійовичу Малишу.

Очільниця міста Н.М.Дзюба вручила подяки Голови Союзу юристів України С.М.Піскуна за активну роботу в Союзі юристів України та вагомий особистий внесок у розбудову правової держави, зміцнення законності і правопорядку заступнику міського голови Олені Іванівні Федині та депутату міської ради Олександру Миколайовичу  Кудрявському.

За вагомий особистий внесок у розвиток органу місцевого самоврядування, самовіддане служіння обраній справі, активну громадянську позицію, вирішення життєво важливих завдань територіальної громади м. Яготина Наталія Миколаївна вручила подяки та цінні подарунки депутатам Яготинської міської ради VII скликання Володимиру Федоровичу Вознюку, Юрію Леонідовичу Стовбчатому, депутату Яготинської міської ради VI скликання Світлані Віталіївні Безверхій, члену виконавчого комітету міської ради Віталію Францовичу Сапронайтісу, заступнику начальника комунального підприємства міської ради «Комунальник» Любові Петрівні Карпенко, начальнику відділу житлово-комунального господарства апарату міської ради Юрію Васильовичу Михайлову, державному реєстратору юридичних та фізичних осіб-підприємців відділу реєстраційних повноважень та ведення реєстру територіальної громади міської ради Оксані Іванівні Овчарик, голові первинної ветеранської організації середньої загальноосвітньої школи № 1 Лідії Ілларіонівні Кушніровій.

До святкової програми, своїми пісенними дарунками, долучився народний артист України Павло Дворський та сини В'ячеслав та Павло-молодший, які щиро привітали усіх присутніх зі святом – Днем місцевого самоврядування і висловили впевненість у щасливому завтра в нашій незалежній, самостійній, соборній державі Україна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора