Засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 28.09.2017 18:00
Кількість переглядів: 603

Фото без опису28 вересня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради під голуванням міського голови Н.М.Дзюби. На порядок денний було винесено ряд питань, по яких були прийняті відповідні рішення.

На початку засідання члени виконавчого комітету затвердили проектні документації по капітальному ремонту вулиць Гагаріна, І.Франка, Поштова, Філатова. Також присутніми було визначено пайову участь фізичної осби – підприємця у створенні та розвитку інфраструктури міста та надано дозвіл на розміщення реклами.

Окрім того, були прийняті рішення про присвоєння поштових адрес частинам житлових будинків, про надання дозволів на підведення води до індивідуальних житлових будинків, про зарахування на квартирний облік та про надання матеріальної допомоги громадянам міста.

Після розгляду всіх питань Наталія Миколаївна проінформувала всіх присутніх про проведення місячника з благоустрою, який проходить на території нашого міста з 18 вересня по 20 жовтня 2017 року. Відповідно до розпорядження міського голови, трудові колективи підприємств, установ та організацій, власники будинків мають привести прилеглі території до належного вигляду. Також в місті  продовжуються роботи по підготовці до осінньо – зимового періоду.

Одним з болючих та проблемних питань є питання початку роботи КПТМ «Яготинтепломережа» та опалювання квартир, що не мають індивідуального опалення, а також будівель соціальної сфери. Яготинська міська рада продовжує здійснювати послідовні кроки для розміщення полігону ТВП.

Насамкінець керуючий справами виконавчого комітету В.А. Галицький ознайомив присутніх з інформацією про стан законності та злочинності правопорядку на території підпорядкованих районів у І півріччі 2017 року, наданою Бориспільською місцевою прокуратурою.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора