Пошук

Робоча нарада з охорони праці

Дата: 29.09.2017 20:39
Кількість переглядів: 504

29 вересня в залі засідань Яготинської міської ради відбулася робоча нарада з охорони праці, яку провів Сергій Анатолійович Пророченко, страховий експерт з охорони праці Яготинського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області. Участь у нараді прийняли працівники відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради, інженери з охорони праці комунальних підприємств Яготинської міської ради.

В ході засідання Сергій Анатолійович зазначив, що згідно з статистичними даними за 8 місяців 2017 року в Київській області було зафіксовано 183 нещасних випадки на виробництві.

Щоб запобігти даній ситуації, було вирішено регулярно проводити навчання з охорони праці відповідальних осіб з метою попередження нещасних випадків на підприємстві.

Далі страховим експертом було роз’яснено дії керівника у разі нещасного  випадку на виробництві.

Всіх учасників робочої наради було ознайомлено з Пам’яткою роботодавця та надані інформаційні матеріали з питань охорони праці та профілактики виробничого травматизму на підприємстві.

По завершенню наради Сергій Анатолійович відповів на запитання, які були йому задані та запевнив, що такі засідання з охорони праці будуть проводитися і надалі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора