Оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради

Дата: 12.06.2017 12:47
Кількість переглядів: 603

Фото без опису12 червня відбулась оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради під головуванням виконувача обов’язків міського голови С.О. Овчаренка.

Начальники відділів апарату міської ради, керівники комунальних підприємств Яготинської міської ради: «Комунальник», «Ритуал», «Яготинська ЖЕК», "Міськсвітло", «Яготинський ВУ ВКГ», редакції газети «Яготин – місто моє» та директор стадіону «Колос» доповіли про стан виконання доручень міського голови та прозвітували про виконані роботи за період з 05 червня по 11 червня 2017 року.

Керівник комунального підприємства міської ради «Комунальник» А.В. Стріха відзначив, що протягом минулого тижня працівниками підрозділу з благоустрою здійснювалась робота по:
- упорядкуванню клумб на Центральній площі міста;
- очищенню плит на Центральній площі від порослі трави; 
- приведенню до належного стану декоративної зеленої огорожі розташованої поблизу державного нотаріуса;
- вирубці молодої порослі в Сорочому яру та по території міста.
Андрій Вікторович додав, що окрім зазначених робіт підрозділ виконує функції щоденного підтримання території міста у належному санітарному стані, зокрема проводить щоденне ручне прибирання сміття по всій протяжності міста, включно з територією по вул. Кільцевій (від в'їзду зі сторони траси Київ-Харків до газозаправної станції та від озера «Кирильське» до виїзду з міста зі сторони мікрорайону «ДРСУ»).
Фото без опису
Начальник СКП «Ритуал» І.М. Смаглій наголосив, що працівники спеціалізованого комунального підприємства виконували роботи по благоустрою на кладовищах міста.
 
Начальник КП «Яготинська ЖЕК» О.В. Білаш доповів, що за період з 05.06.2017 по 11.06.2017 працівниками комунального підприємства виконувалась робота:
- обкошуванню прибудинкових територій в мікрорайонах міста: «ЦИНС», «ПТФ», «Супій»;
- ремонт по вул. Довженка 1а;
- прочистка каналізаційних мереж по вул. Каштанова Алея 2 (І під’їзд), вул. Довженка 8 (1 під’їзд);
- підготовчі роботи до ремонту електрощитової по вул. Незалежності 130, Довженка 10;
- з вимощення по вул. Довженка 10;
- вивезення твердих побутових відходів з прибудинкових територій.
 
Начальник КП "Міськсвітло" В.М. Білаш наголосив, що працівниками комунального підприємства виконувались роботи згідно заявок громадян.
 
Начальник КП «Яготинське ВУ ВКГ» М.І. Дзюба відзначив, що працівниками підприємства продовжуються роботи по будівництву КНС.
Фото без опису
Директор стадіону "Колос" В.В. Сапронайтіс зазначив, що за період з 05.06.2017 по 11.06.2017 проводились роботи по обкошуванню прилеглої території, нанесенню розмітки на футбольному полі та прибирання прилеглої до стадіону території, а також на дитячому майданчику Roshen.
 
За результатами оперативної наради з деяких питань виконувачем обов’язків міського голови С.О. Овчаренком були надані відповідні доручення керівникам комунальних підприємств та начальникам відділів апарату міської ради.
 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора