Засідання двадцять другої сесії Яготинської міської ради VII скликання

Дата: 10.08.2017 15:34
Кількість переглядів: 629

Фото без опису10 серпня відбулося засідання двадцять другої сесії міської ради сьомого скликання під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

В роботі сесії взяли участь: члени виконавчого комітету Яготинської міської ради В.І. Бабак та С.В. Яценко, виконувач обов’язків начальника Яготинського відділення Переяслав-Хмельницького відділку поліції ГУ НП в Київській області В.Б. Харін, директор ВП «Яготинський механічний завод» В.А. Потельчак, працівники апарату Яготинської міської ради, керівники комунальних підприємств міської ради та представники засобів масової інформації.

На порядок денний засідання було винесено сімдесят три питання, додатково було включено п’ятнадцять питань.

На початку сесії депутати затвердили звіт про виконання міського бюджету м. Яготина за перше півріччя 2017 року по доходах та видатках. Також були  внесені зміни до  рішення Яготинської міської ради від 15.12.2016 № 641-14-VII «Про міський бюджет м. Яготина на 2017 рік».

З метою підтримки окремих категорій населення та вирішення їх життєвих проблем було внесено зміни до рішення Яготинської міської від 28.01.2016 №166-04-VII «Про затвердження програми соціального захисту окремих категорій населення міста Яготин на 2016-2017 роки».
Зокрема депутати прийняли рішення про надання матеріальної допомоги для оплати вартості перельоту до м. Нью-Йорк, Сполучених Штатів Америки, жетельці міста, яка виграла сертифікат на прийняття участі у Нью-Йоркському марафоні по бігу.

Заслухавши інформацію виконувача обов’язків начальника Яготинського відділення Переяслав-Хмельницького відділку поліції ГУ НП в Київській області В.Б. Харіна депутати взяли до відома інформацію про стан боротьби зі злочинністю та охорони громадського порядку в м. Яготині Яготинським відділенням поліції.

Фото без описуНадалі депутати заслухали інформацію секретаря Яготинської міської ради Т.І. Рубанчук та з метою відзначення і стимулювання роботи окремих працівників підприємств, установ, організацій міста та інших громадян, враховуючи подання трудових колективів та громадських організацій про відзначення осіб за видатні заслуги, за їх особистий внесок в розвиток міста, його економіку, культуру, освіту і спорт, чия багаторічна виробнича, благодійна, громадська діяльність одержала визнання мешканців міста Яготина прийняли рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Яготина» Володимиру Андрійовичу Потельчаку.

Фото без описуПід час розгляду питання порядку денного «Про затвердження символіки територіальної громади міста Яготин Київської області» начальник відділу з питань юридичного забезпечення та земельних відносин апарату міської ради, депутат Яготинської міської VII скликання О.М. Кудрявський зауважив, що конкурс на створення символіки територіальної громади міста Яготин Київської області проводиться в термін з 1 квітня 2017 року по 1 серпня 2017 року з метою відображення історичних, культурних, соціально-економічних та інших місцевих особливостей і традиції міста Яготин, визначення варіантів художніх вирішень герба та прапора міста Яготин Київської області у відповідності до української геральдики для їх остаточного затвердження (рішення Яготинської міської ради від 28.03.2017 № 798-17-VІІ «Про проведення конкурсу на створення символіки територіальної громади міста Яготин»).
Станом на 01 серпня 2017 року проекти зображень (макетів) герба та прапора міста Яготин до Яготинської міської ради не надійшли, у зв’язку з чим органом місцевого самоврядування було розроблено та подано на розгляд та затвердження членам Організаційного комітету проекти зображень.
Обговоривши питання по створенню символіки територіальної громади міста Яготин депутати прийняли рішення про перенесення на розгляд позачергової сесії Яготинської міської ради, яка планується 17 серпня 2017 року.
Фото без описуСеред іншого, депутати прийняли рішення  про взяття  на баланс комунального підприємства Яготинської міської ради «Комунальник»  ігрового майданчика, переданого з балансу відділу освіти Яготинської районної державної адміністрації та про внесення змін до загальної чисельності комунального підприємства Яготинської міської ради «Редакція газети «Яготин - місто моє» на 2017 рік.

На сесії було розглянуто депутатські запити В.Л. Білиці та І.М. Смаглія, а також підтримано звернення «Асоціації деревообробників Київщини» до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо недопущення передачі в концесію державних лісогосподарських підприємств.

Традиційно депутатами було розглянуто низку земельних питань та прийнято відповідні рішення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора