Вітання міського голови членів Ради підприємців

Дата: 04.09.2017 15:59
Кількість переглядів: 522

Фото без описуУ першу неділю вересня у нашій державі відзначається День підприємця. Це свято запроваджене з урахуванням великої ролі підприємництва у здійсненні економічних реформ в Україні, вирішенні соціально-економічних проблем і визнанням його впливу на формування, становлення і розвиток національної економіки. Воно покликане привертати увагу сіспільства до підприємницької ініціативи, сприяти подальшому розвитку малого і сесреднього бізнесу в країні.

І сьогодні, 04 вересня у залі міської ради міський голова Н.М. Дзюба привітала членів Ради підприємців при Яготинській міській раді, бо бюджет міста Яготина формується саме завдяки суб’єктам підприємницької діяльності, задіяних у сфері малого та середнього бізнесу - їх внесок у розвиток міста дуже вагомий. Вони сплачують податки, створюють нові робочі місця, забезпечують добробут багатьох родин, сплачують податок на доходи фізичних осіб, який має найбільшу питому вагу у доходах бюджету міста, завдяки їм місто розвивається.

Звертаючись до підприємців,Наталія Миколаївна побажала нових успіхів у бізнесі, вдалих угод, надійних партнерів. Щоб щаслива доля супроводжувала їх в усіх починаннях та справах. «Вагомих здобутків та нескінченної ділової енергії для реалізації нових бізнес-партнерів, тепла і затишку вашим родинам. Хай мир, добробут і злагода будуть у кожному домі, у кожній сім'ї. Нових трудових здобутків вам в ім'я розквіту та на благо нашого міста!», - відзначила Наталія Миколаївна у своєму виступі.

Очільник міста Наталія Миколаївна, спільно з першим заступником міського голови С.О. Овчаренком, заступником міського голови О.І. Фединою вручили подяки та цінні подірунки членам ради підприємців за  вагомий особистий внесок  у  розвиток інфраструктури  м. Яготин, тісну плідну співпрацю  з  Яготинською міською радою,  активну життєву  і громадянську позицію  та з нагоди Дня  підприємця України.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора