Вивчення досвіду об’єднаних територіальних громад на прикладі Дунаєвецької міської об’єднаної територіальної громади, Хмельницької області

Дата: 17.05.2017 18:02
Кількість переглядів: 602

Фото без описуДля вивчення досвіду об’єднаних територіальних громад  Яготинський міський голова Н.М. Дзюба, начальник відділу фінансово-господарського забезпечення апарату міської ради В.М. Пантелусь відбули до Дунаєвецької міської об’єднаної територіальної громади, Хмельницької області.

17 травня, в залі засідань Дунаєвецької міської ради відбулася робоча зустріч з представниками органів місцевого самоврядування.

Увагу було зосереджено на обговоренні актуальних питань розвитку галузі освіти, охорони здоров’я, культури, соціального захисту населення. Представників Яготинської міської ради було поінформовано про важливість їх участі в розробці та реалізації програм та проектів, які фінансуватимуться за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Під час робочої зустрічі було розглянуто й низку інших важливих питань, які стосуються, зокрема, закупівлі нової техніки для КП «Благоустрій Дунаєвеччини» та розвиток благоустрою усієї Дунаєвецької міської об’єднаної територіальної громади.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора