Пошук

День Героїв Небесної Сотні або пам’яті тих, хто не повернувся додому

Дата: 20.02.2018 09:18
Кількість переглядів: 586

20 лютого 2014 року Україна прощалася із загиблими на Майдані героями України. Молоді хлопці, чоловіки та жінки вже ніколи не повернуться додому, не обіймуть близьких, не посміхнуться друзям.

Давайте в цей день просто віддамо шану тим, хто "положив серце й душу за нашу свободу". А ще, давайте вшануємо тих батьків, які ніколи не дочекаються сина; ту дружину, яка ніколи більше не зможе обійняти свого чоловіка; ту дитину, яка вже ніколи не побачить батьківської посмішки. Їм доводиться жити з цим болем щодня. І, при всіх намаганнях допомогти – словом, ділом – ми лише зможемо полегшити їхні страждання.

Відповідно до Указу Президента України від 11 лютого 2015 року № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні» 20 лютого стало для нас назавжди пам’ятним днем – Днем Героїв Небесної Сотні.

Вони віддали життя за свободу і гідність - свою і кожного з нас та довели, що наш український народ – нескорений, а його дух незламний. Дякуємо Вам, Герої України! Ви назавжди залишитесь у наших серцях. 

Герої не вмирають! Пам'ятаємо!

 

З повагою
Яготинський міський голова         Наталія Дзюба

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора