З Днем програміста

Дата: 13.09.2017 09:57
Кількість переглядів: 748

Фото без описуПрофесійне свято програмістів в Україні відзначають 13 вересня, а у високосні роки – 12 вересня. Така неоднозначність пов’язана з тим, що датою свята був обраний 256-й день року. Ця цифра позначає кількість різних значень, які можуть бути виражені за допомогою восьми розрядного байта. А також число 256 є максимальним ступенем числа 2, яка не перевищує кількість днів у році.

Значення професії програміста у повсякденному житті важко недооцінити. Цей рід діяльності стає все більш масовим і, в той же час, символізує авангард сучасного суспільства.

Практично кожен електронний пристрій - від пульта дистанційного керування до складних промислових верстатів з програмним управлінням - свого часу пройшли через руки фахівців з програмування. І сьогодні ми щогодини стикаємося з плодами праці програміста: перегляд телепрограм, прослуховування радіопередач, розмови по телефону. Мабуть, жодна професія не охоплює так широко сфери нашого життя.

Я хочу побажати вам чіткості життєвих алгоритмів і чуйного оточення, яке буде поважати ваш особистий простір і цінувати ваш затишний всесвіт. Бажаю високої оцінки праці, гідної зарплати, легких буднів, просунутих користувачів, безнадійних юзерів, щоб кипіла робота, а відпочинок був завжди в задоволення. Добра, позитиву, нових висот, крутих підйомів, професійного зростання, вдосконалення, цікавих завдань, передових технологій, високих швидкостей, небувалих можливостей! Розсовуйте межі свідомості, освічуйте, робіть світ краще і зрозуміліше, комфортніше і доступніше. Зі святом!  

 
З повагою
Яготинський міський голова       Наталія Дзюба

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора