День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 14.12.2017 11:59
Кількість переглядів: 669

Фото без опису14 грудня на Алеї Слави м. Яготин біля стели «Дзвони Чорнобиля» відбувся урочистий мітинг з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

В урочистостях взяли участь керівний склад Яготинської міської ради, Яготинської райдержадміністрації, райради, працівники підприємств, установ, організацій, представники громадських організацій, жителі та гості міста, які прийшли щоб віддати шану учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.  

Серед усіх трагедій, які пережило людство, чорнобильська катастрофа не має аналогів за масштабами рукотворного забруднення екологічної сфери, негативного впливу на здоров’я, психіку людей, їх соціальні, економічні і побутові умови життя. У ліквідації катастрофи на ЧАЕС брали участь більше 650000 людей, які незважаючи на всі труднощі і проблеми зробили вагомий внесок у подоланні наслідків Чорнобильської катастрофи. 

З нагоди заходу перший заступник міського голови С.О. Овчаренко відзначив грамотою Яготинського міського голови за героїзм, самовідданість та мужність учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС: Богдана Миколу Васильовича, Гордієнка Василя Сергійовича, Кудрю Григорія  Васильовича, Лупана Григорія Олексійовича, Насєннікову Наталію Леонідівну, Шибаєва Анатолія Миколайовича.

"Аварія на Чорнобильській атомній електростанції спричинила національну трагедію, наслідки якої ми відчуваємо й досі. Ми завжди пам’ятатимемо подвиг тих, хто став на шляху ядерної загрози, – пожежників, військовослужбовців, учених, медиків, будівельників. Щиро бажаю всім Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, щастя і добробуту, родинного тепла і мирного неба над головою", зазначив Сергій Олександрович.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора