Оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради

Дата: 28.08.2017 13:55
Кількість переглядів: 567

Фото без опису28 серпня відбулась оперативна нарада з керівниками комунальних підприємств та начальниками відділів апарату міської ради під головуванням виконувача обов’язків міського голови С.О. Овчаренка.

Начальники відділів апарату міської ради, керівники комунальних підприємств Яготинської міської ради: «Комунальник», «Ритуал», «Яготинська ЖЕК», "Міськсвітло", «Яготинський ВУ ВКГ», редакції газети «Яготин – місто моє», директор стадіону «Колос» доповіли про стан виконання доручень міського голови та прозвітували про виконані роботи за період з 21 серпня по 27 серпня 2017 року.

Виконувач обов’язків начальника КП «Комунальник» Л.П. Карпенко  зазначила, що працівники підрозділу з благоустрою здійснювали роботу з: 
- переобладнання огорожі дитячого майданчика «Рошен» на території ДНЗ № 3 «Ромашка» для вільного доступу мешканців міста на території мікрорайону «ЦиНС»;
- обкошування порослі трави;
- підготовки території до святкування Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України.
Любов Петрівна додала, що окрім зазначених робіт підрозділ виконує функції щоденного підтримання території міста у належному санітарному стані, зокрема проводить щоденне ручне прибирання сміття по всій протяжності міста, включно з територією по вул. Кільцевій (від в'їзду зі сторони траси Київ-Харків до газозаправної станції та від озера «Кирильське» до виїзду з міста зі сторони мікрорайону «ДРСУ»).
 
Начальник СКП «Ритуал» І.М. Смаглій наголосив, що працівниками спеціалізованого комунального підприємства виконувалась робота по видаленню кущів, кронуванню дерев на території кладовищ № 5 по вул. Шевченка (мікрорайон «Стара аптека»), № 6 по вул. Заводська-Шевченка (поблизу ЗОШ № 1).
Фото без описуНачальник КП «Яготинська ЖЕК» О.В. Білаш доповів, що за період з 21.08.2017 по 27.08.2017 працівниками комунального підприємства за вказаний період виконано: 
- ремонт під’їзду ІІ по вул. Леонтовича, 9;
- ремонт каналізації по вул. Каштанова Алея, 7 (під’їзд І);
- капітальний ремонт електрощитової по вул. Каштанова Алея, 2;
- встановлено двигун на ліф по вул. Незалежності, 22 (ІІІ під’їзд);
- вивезення гілля та негабаритного сміття;
- обкошування зелених зон будинків;
- щоденне прибирання прибудинкових території.
 
Начальник КП «Міськсвітло" В.М. Білаш зауважив, що з 21.08.2017 по 27.08.2017 проводились роботи по заміні ліхтарів на світлодіодні по вул. Шевченка.
Фото без описуНачальник КП «Яготинське ВУ ВКГ» М.І. Дзюба проінформував, що на минулому тижні проводились підготовчі роботи по перекладенню водопроводу до вул. Київська, 7.
 
Директор стадіону «Колос» В.В. Сапронайтіс зазначив, що на минулому тижні проводилось обкошування футбольного поля. Віталій Віталійович додав, що на стадіоні «Колос» проводилась Першість Яготинського району з Футболу серед ветеранів 35+ сезону 2017 року та суперкубок з футболу в рамках відзначення дня Державного Прапора України та дня Незалежності України. 
Фото без опису
За результатами оперативної наради виконувачем обов’язків міського голови С.О. Овчаренком були надані відповідні доручення керівникам комунальних підприємств та начальникам відділів апарату міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора