Дякуємо за сміливість

Дата: 18.01.2017 18:05
Кількість переглядів: 681

Фото без опису14 січня о 02:05 до оперативно-диспетчерської служби Яготинського району надійшло повідомлення про пожежу двоповерхового магазину за адресою: м. Яготин, вул. Вокзальна (магазин "Престиж"). 

На місце події негайно виїхали рятувальники 28-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Яготина та 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Згурівки.

По прибуттю рятувальників на місце виклику було встановлено, що горить двоповерховий магазин на площі 90 кв.м. На момент пожежі в магазині знаходились двоє людей, вогнеборці вивели їх з осередку вогню та передали медикам. 
Локалізовано пожежу о 03:52 та повністю ліквідовано о 05:30. До ліквідації пожежі залучались 17 рятувальників особового складу та 4 одиниці техніки. 

Хочеться висловити велику подяку всім вогнеборцям, рятувальникам пожежної служби, які були задіяні на гасіння пожежі магазину «Престиж», за вмілі та рішучі дії, за їх мужність, сміливість та професіоналізм. Словами неможливо передати те, що хочеться сказати серцем. Хай життя вам дарує тільки приємні моменти. Здоров’я всім, щастя, добробуту, благополуччя, бо добро завжди повертається сторицею.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора