Вітання міського голови з Днем працівників будівельної галузі!

Дата: 11.08.2017 17:21
Кількість переглядів: 508

Фото без описуШановні будівельники! 

Сердечно вітаю вас з професійним святом – Днем будівельника. 

Ваше покликання – творити, дарувати людям затишок та комфорт. Саме завдяки вам отримують нове життя архітектурні шедеври, стають кращими і ошатнішими рідні вулиці, провулки і площі. Ви будуєте житло, лікарні, офіси, торговельні центри, дитячі майданчики і даруєте яготинцям та гостям міста радість споглядання, розкіш домашнього затишку і побутового комфорту. 

Бути будівельником означає бути творцем, людиною, що створює нові будівлі та споруди. Але водночас це й велика відповідальність, адже тільки якісне житло та архітектурно витончені споруди залишають у пам'яті нащадків світлі спогади про Вашу надзвичайно важливу працю. 

Саме вам дісталася висока, шляхетна місія - залишити після себе мирний, добрий, необхідний слід у нашому краю. Тому працю будівельника по праву називають звітом перед майбутнім, перед дітьми й онуками, перед історією й культурою. 

Я бажаю вам нових успіхів, здійснення всіх ваших планів та очікувань, нових цікавих проектів, об'єктів, міцного здоров’я, успіхів і натхнення, благополуччя вам і вашим сім’ям. Нехай ваша праця приносить вам радість і достаток, людям – затишок зручних осель, а Яготинщині - процвітання. 


З повагою
Яготинський міський голова      Наталія Дзюба 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора