Пошук

Зі святом, шановні підприємці

Дата: 01.09.2017 17:54
Кількість переглядів: 517

Шановні підприємці міста Яготина! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята - Дня підприємця. 

Уже традиційно у першу неділю вересня у нашій державі відзначається День підприємця. Це свято запроваджене з урахуванням великої ролі підприємництва у здійсненні економічних реформ в Україні, вирішенні соціально-економічних проблем і визнанням його впливу на формування, становлення і розвиток національної економіки. Воно покликане привертати увагу сіспільства до підприємницької ініціативи, сприяти подальшому розвитку малого і сесреднього бізнесу в країні.

Сектор, який ви представляєте, сьогодні відіграє неоціненну роль у здійснені економічних реформ, вирішенні соціально-економічних проблем не лише в місті, області, але й державі в цілому. 

Тому щиро бажаю всім вам нових успіхів у бізнесі, вдалих угод, надійних партнерів. Нехай щаслива доля супроводжує вас в усіх починаннях та справах. Вагомих здобутків вам та нескінченної ділової енергії для реалізації нових бізнес-партнерів, тепла і затишку вашим родинам. Хай мир, добробут і злагода будуть у кожному домі, у кожній сім'ї. Нових трудових здобутків вам в ім'я розквіту та на благо України! 

Зі святом Вас, шановні підприємці! 

 

З повагою
Яготинський міський голова     Наталія Дзюба
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора