Вітання з 90-ю річницею Дня народження Івана Макаровича Лупу

Дата: 21.08.2017 18:16
Кількість переглядів: 518

Фото без опису21 серпня Івану Макаровичу Лупі виповнилося 90 років. Цього дня ювіляра прийшли привітати керуючий справами виконавчого комітету Яготинської міської ради В.А. Галицький, голова міської первинної ветеранської організації О.К. Колесник та голова Яготинської районної організації ветеранів України В.С. Ляшенко.

Керуючий справами виконавчого комітету Володимир Анатолійович від імені міського голови привітав ювіляра з 90-річницею дня народження та вручив подяку за особисту мужність і патріотизм, незламність духу і відвагу, проявлену в боротьбі в роки Великої Вітчизняної війни, турботу про спадкоємність поколінь, патріотичне виховання  молоді, багаторічну сумлінну працю, активну життєву позицію.

Фото без описуВолодимир Анатолійович побажав доброго здоров’я і довгого щасливого віку під Божим і людським благословенням, гарного настрою, молодості в серці, наснаги й сили, щоб був щасливий кожен день.

Голова міської первинної ветеранської організації О.К. Колесник та голова Яготинської районної організації ветеранів України В.С. Ляшенко долучилися до вітань та побажали, щоб завжди, аж до сторіччя, ювіляра супроводжувала щаслива зоря удачі, а у домі панувала любов, злагода та добробут на довгі роки!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора