Рада регіонального розвитку Київської області

Дата: 27.02.2019 18:44
Кількість переглядів: 526

Фото без опису25 лютого у місті Бровари відбулось засідання Ради регіонального розвитку Київської області за участю Президента України Петра Порошенка.  

В заході взяли участь віце-премєр-міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Терещук, народні депутати України, представники структурних підрозділів Київської ОДА, голови міських рад, районних державних адміністрацій, районних рад  та об’єднаних територіальних громад.

До складу делегації Яготинського району ввійшли міський голова Н.М. Дзюба, голова Яготинської райдержадміністрації В.С. Шмигановський, голова районної ради П.В. Гайдай, керівники закладів охорони здоров’я, сільські голови.

«Сьогодні децентралізація кардинально змінює обличчя, міст, сіл та селищ України, кардинально змінює життя людей», - сказав Президент Петро Порошенко під час Ради регіонального розвитку Київщини. «Один з важливих і успішних пунктів нашої стратегії – децентралізація, передача повноважень і ресурсів разом з відповідальністю за життя громад самим громадам, скорочення відстані між громадянином і владою», - наголосив Петро Порошенко.

Президент зазначив, що реформа децентралізації хоч ще і далека до завершення, але вона належить до числа тих, позитивні результати яких суспільство вже зафіксувало.

«Ми маємо захистити більше 10  млн українців, які живуть в сільській місцевості. І вони так само мають на це право», - сказав Президент.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора