Звіт міського голови перед громадою міста за період роботи з листопада 2016 року по листопад 2017 року

Дата: 21.11.2017 20:09
Кількість переглядів: 618

Фото без опису21 листопада в приміщенні Яготинського районного будинку культури відбувся звіт міського голови перед громадою міста за період роботи з листопада 2016 року по листопад 2017 року. 

Заслухати звіт міського голови прийшло чимало яготинців, зокрема депутати міської ради VI та VII скликання, члени виконкому, члени ради підприємців, члени координаційної ради та громадських організацій, керівництво та працівники Яготинської райдержадміністрації, фізичні особи-підприємці, представники підприємств, установ та організацій, громадські інспектори Яготинської міської ради та небайдужі мешканці міста. 

На початку звіту очільник міста Н.М. Дзюба вручила подяки, передані народним депутатом України О.О.Марченком, за вагомий внесок в загальнодержавну справу голові правління ПАТ "Яготинський маслозавод" О.О. Сіренку, депутатам Яготинської міської ради VII скликання В.І.Крутьку та І.М.Смаглію.

Міський голова Наталія Миколаївна наголосила, що це не персональний звіт однієї людини – міського голови, а щоденна, систематична, кропітка робота тисяч яготинців, які кожного дня працюють над розбудовою нашого міста.

«Звітуючи про роботу за вказаний період, хочу подякувати всім, хто разом з міською владою сумлінно працював над вирішенням поставлених завдань – це  депутати, члени виконкому міської ради, колективи комунальних підприємств, представники громадськості, всі ті, хто прикладав свої зусилля для того, щоб наше місто було кращим. Кожен із нас є частинкою громади. І тому усвідомлюю і наголошую, що весь позитив, якого вдалося досягти, – це наші спільні здобутки. Разом з тим і нерозв’язані проблеми, яких ще, на жаль, вистачає, – теж спільні. Хто не працює – той не має проблем. Я ж постійно звіряю свої кроки, свої дії з громадою, яка мене обрала», - зауважила Наталія Миколаївна.

Робота міської ради, виконавчого комітету протягом звітного року, як і всіх попередніх років, спрямовувалась на вирішення таких основних напрямів: виконання міського бюджету, забезпечення роботи галузей житлово-комунального господарства у сфері надання якісних послуг населенню міста; покращення благоустрою міста (будівництво та ремонт доріг, освітлення вулиць тощо). 

Міський голова звітувала про:
- діяльність депутатського корпусу, виконавчого комітету та апарату міської ради;
- структура апарату Яготинської міської ради;
- роботу зі зверненнями громадян;
- інформаційну діяльність;
- бюджет;
- благоустрій міста;
- житловий фонд;
- водопостачання та водовідведення;
- вуличне освітлення;
- спеціалізоване комунальне підприємство «Ритуал»;
- комунальні дороги міста;
- щодо транспорту;
- земельні відносини;
- питання соціального захисту;
- фізкультуру і спорт;
- урочисті та святкові заходи;
- міжнародні зв’язки;
- об’єднання громад.
 
«Вірю, що й надалі ми будемо усією громадою працювати, допомагати один одному для загального добра, миру і злагоди. Попереду ще не один рік напруженої роботи. І від того, як ми впораємося з нею, залежатиме наше майбутнє. Успіхів усім нам у розв’язанні та вирішенні запланованих завдань», - відзначила наостанок міський голова Наталія Миколаївна.
 
Яготинська міська рада звертає Вашу увагу, що з розширеним звітом міського голови перед громадою міста за період роботи з листопада 2016 року по листопад 2017 року можна ознайомитись найближчого часу в розділі «Міська рада» - «Міський голова» - «Звіт міського голови за 2017 рік».
 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора