Пошук

Привітання міського голови зі святом Першого дзвоника

Дата: 01.09.2018 08:31
Кількість переглядів: 606

Шановні педагоги і батьки, школярі та студенти! 

Вітаю вас з початком нового навчального року та Днем знань! Це свято об'єднує яготинців різного віку і поколінь, представників усіх професій і всіх соціальних груп. Адже базою будь-якої майстерності, успіху в будь-якій галузі є знання. Ми вчимося все життя, розвиваючи таланти і набуваючи безцінного досвіду. А міцним фундаментом цих знань служать основи, закладені в школі.

Щороку шкільна сім'я із задоволенням приймає в свої обійми нових учнів. Дорогі першокласники, ви відправляєтеся в довгий і непростий похід за знаннями. Будьте сміливими і допитливими! Вас чекають дивовижні відкриття, нові друзі; з вами завжди буде поруч учитель, він ніколи не втомиться відповідати на ваші питання і прийде на допомогу, якщо вона знадобиться. 

Окремі побажання майбутнім випускникам. Цей навчальний рік буде доленосним для кожного з вас. Відчуйте відповідальність, вирішуйте вже зараз, чого ви хочете досягти в житті, сконцентруйтеся на підготовці до випускних випробувань. Нехай високі результати в школі допоможуть вам досягти поставлених цілей! 

Високоповажні учителя! Ви - не тільки провідники знань, а й вихователі душ. Завдяки вашій захопленості, творчому підходу ви прищеплюєте малюкам любов до знань! Дозвольте висловити вам слова подяки і поваги за вашу небайдужість і невпинну працю, за професіоналізм і мудрість. Бажаємо вам, здійснення всіх задумів, блискучих і вдячних учнів, мудрості та здоров'я! 

Шановні батьки! Спасибі, що сьогодні ви ділите зі своїми дітьми радість зустрічі зі школою! І сьогодні збувається мрія ваших родин - діти згодом своєю працею прославлятимуть родовід, віддаючи сили, знання, отримані практичним досвідом вміння на справу розбудови держави, зміцнення її економічної могутності.

Бажаю всім, хто сідає за парту і студентську лаву наполегливості в придбанні знань, перемог і досягнень, відмінних оцінок, а всім педагогам професійних успіхів, від яких багато в чому залежить майбутнє нашої країни.

Від усієї душі вітаю всіх з початком нового навчального року. Нехай він буде цікавим і пізнавальним, успішним і плідним! 

 

З повагою

Яготинський міський голова     Наталія Дзюба

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора