З Днем працівника соціальної сфери

Дата: 02.11.2018 09:09
Кількість переглядів: 535

Фото без описуШановні працівники соціальної сфери! 

Прийміть найщиріші вітання напередодні професійного свята – Дня працівника соціальної сфери, адже це свято тих, хто постійно опікується проблемами людей, забезпечує їх потреби. 

Ваші заслуги воістину неоціненні, адже ви забезпечуєте реалізацію пільг та надання адресних допомог, житлових субсидій найвразливішим категоріям наших громадян. 

Властиві вам якості - самовіддане служіння обраній справі, доброта і милосердя, чуйність і щедрість душі винагороджуються вдячністю і повагою яготинців, яким ви несете розраду і тепло, допомагаєте долати життєві труднощі, додаєте віри і впевненості у завтрашньому дні. 

Не маю сумніву, шановні працівники соціальної сфери, що властивий вам високий моральний та професійний потенціал і надалі слугуватиме інтересам міста. Прийміть вдячність за самовідданість, вірність обов’язку і покликанню. 

Зичу вам міцного здоров’я, добробуту, злагоди і домашнього затишку, звершення задумів, невтомного творчого пошуку, подальших успіхів у поліпшенні соціального захисту населення. Нехай ваша компетентність, працьовитість, душевне тепло і надалі служитимуть людям, а свято принесе усвідомлення своєї причетності до великої справи соціального захисту людини. Нехай невичерпною буде чиста криниця ваших душ, а заслужена шана додасть сил і наснаги на нові здобутки у справі, яка перетворилася на вашу нелегку, але щасливу долю і хай найвищою нагородою для вас завжди буде людська шана і подяка. 

З повагою 
Яготинський міський голова                                  Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора