Про засідання позачергової сорок восьмої сесії Яготинської міської ради сьомого скликання

Дата: 01.04.2019 09:10
Кількість переглядів: 522

Фото без опису4 квітня 2019 року об 11.00 відбудеться засідання позачергової сорок восьмої сесії Яготинської міської ради сьомого скликання в залі Яготинської міської ради за адресою: м. Яготин, вул. Незалежності, 67. 

На розгляд сесії міської ради винесено питання:

1. Про внесення змін до рішення Яготинської міської ради від 20.12.2018 № 1761-44-VII «Про міський бюджет м. Яготина на 2019 рік.

2. Про погодження передачі в оренду об’єкта  нерухомого майна, що перебуває у власності територіальної громади м. Яготин.

3. Про передачу гр. України Бєльченко Тетяні Володимирівні  у приватну власність земельної ділянки (кадастровий номер: 3225510100:09:005:0026) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ціолковського, 118, м. Яготин.

4. Про передачу гр. України Бобир Ріті Дмитрівні  у приватну власність земельної ділянки (кадастровий номер: 3225510100:09:025:0066) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Сінна, 23-а, м. Яготин.

5. Про передачу гр. України Дьогтяр Валентині Олександрівні  у приватну власність земельної ділянки (кадастровий номер: 3225510100:08:019:0124) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Поштова, 26, м. Яготин.

6. Про передачу гр. України Охріменку Олексію Миколайовичу  у приватну власність земельної ділянки (кадастровий номер: 3225510100:09:024:0066) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Київська, 67, м. Яготин.

7. Про передачу гр. України Писаренку Валерію Івановичу  у приватну власність земельної ділянки (кадастровий номер: 3225510100:08:037:0090) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Філатова, 7, м. Яготин.

8. Про передачу гр. України Завертайло Катерині Петрівні у приватну власність земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та ведення особистого селянського господарства по вул. Зарічанська, 20, с. Червоне Заріччя, Яготинський район.

9. Про передачу гр. України Твердохлібу Івану Івановичу в оренду земельної ділянки (кадастровий номер: 3225510100:06:007:0025) для городництва по вул. Патона Євгена, 46-а, м. Яготин.

10. Про надання громадянам України дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі їх у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по пров. Веселий Кут, м. Яготин.

11. Про надання громадянам України дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі їх у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Галини Сіренко, м. Яготин.

12. Про надання громадянам України дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі їх у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Героїв прикордонників, м. Яготин.

13. Про надання громадянам України дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі їх у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Героїв Чорнобиля, м. Яготин.

14. Про надання громадянам України дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі їх у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Вадима Кучерявого, м. Яготин.

15. Про надання громадянам України дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі їх у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Леоніда Каденюка, м. Яготин.

16. Про надання громадянам України дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі їх у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Олега Міхнюка, м. Яготин.

17. Про надання громадянам України дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі їх у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Георгія Толкача, м. Яготин.

18. Про надання громадянам України дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі їх у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Миколи Малинки, м. Яготин.

19. Про надання громадянам України дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі їх у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Родинна, м. Яготин.

20. Про надання громадянам України дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі їх у приватну власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд по вул. Юрія Товстенка, м. Яготин.

21. Про надання громадянам України дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі їх у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Героїв  Крут, м. Яготин.

22. Про надання громадянам України дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі їх у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Олександра Домашенка, м. Яготин.

23. Про надання гр. України Данкуличу Андрію Іллічу дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі її в приватну власність для ведення особистого селянського господарства по вул. Ярослава Мудрого, 1, м. Яготин.

24. Про надання дозволу гр. України Блінову Віктору Анатолійовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Рокитнянська, 16, м. Яготин, в межах населеного пункту в адміністративних межах Яготинської міської ради.

25. Про надання дозволу гр. України Братченко Олені Олександрівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Набережна, 40, м. Яготин, в межах населеного пункту в адміністративних межах Яготинської міської ради.

26. Про надання дозволу гр. України Кошельнику Григорію Григоровичу та Кошельнику Євгенію Григоровичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та ведення особистого селянського господарства по пров. Котляревського, 23, м. Яготин, в межах населеного пункту в адміністративних межах Яготинської міської ради.

27. Про розробку детального плану території з метою зміни цільового призначення частини  земельної ділянки приватної власності (кадастровий номер 3225510100:05:003:0023), в м. Яготині по вул. Переяслівська, 15.

28. Про передачу гр. України Задубинному Олександру Івановичу у приватну власність земельної ділянки (кадастровий номер: 3225510100:10:002:0034) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Івана Франка, 22, м. Яготин.

29. Про передачу гр. України Сабалдашу Олегу Петровичу у приватну власність земельної ділянки (кадастровий номер: 3225510100:06:038:0033) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Макаренка, 13, м. Яготин.

30. Про розгляд заяви гр. Романчука С.В.

31. Про розгляд заяви гр. Кучеренка О.М.

32. Про розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на земельних торгах (аукціонах) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Вокзальна в м. Яготині, в межах населеного пункту в адміністративних межах Яготинської міської ради.

33. Про розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на земельних торгах (аукціонах) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Переяслівська в м. Яготині, в межах населеного пункту в адміністративних межах Яготинської міської ради.

34. Про виготовлення містобудівної документації – Детального плану території індивідуальної житлової забудови садибного типу «Східна ІІ» в м. Яготині Київської області.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора