Засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 06.09.2018 09:15
Кількість переглядів: 406

Фото без опису07 вересня 2018 об 11:00 відбудеться засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради в залі засідань міської ради за адресою: м. Яготин, вул. Незалежності, 67. 

1. Про затвердження організаційного плану підготовки проведення заходів з нагоди відзначення 61-ї річниці надання  Яготину статусу міста.

2. Про присвоєння окремих поштових адрес комплексам, які утворені в результаті поділу комплексу по пров. Говорова, 14 в м. Яготині на три самостійних.

3. Про зміну поштової адреси об’єктам нерухомого майна – магазину-кафетерію та земельній ділянці, які розташовані по вул. Шевченка, 69/1 в м. Яготині.

4. Про присвоєння окремої поштової адреси частині житлового будинку, що розташований в м. Яготині на вул. Переяслівській, 21, та належить громадянину Кравченку Г.А.

5. Про зміну поштової адреси частині житлового будинку на вул. Козацька, 112-б в м. Яготині, яка належить громадянці Івахно Л.О.

6. Про надання дозволу громадянам на виготовлення проектної документації на підключення до міських водопровідних мереж житлових будинків в м. Яготині.

7. Про надання матеріальної допомоги громадянам міста Яготина.

8. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора