Вітаємо яготинських бджолярів з Днем пасічника!
Бджолярів з давніх-давен шанували на українській землі. Протягом сторіч виготовлення меду з кропіткого ремесла перетворилося на справжнє мистецтво. Його секрети відкриваються лише дбайливим і працьовитим.
Мед на столі – радість у господі. З ним українці відзначають свята, частують гостей, лікують недуги. Старовинні рецепти медових страв є безцінною реліквією, яку ми маємо берегти для нащадків.
Честь і хвала трудівникам пасік, які приносять до столу українців неповторний дар землі та сонця. Велика подяка вам за наполегливість, вірність народним традиціям, любові до своєї землі.
Нехай добробут, радість творчості, відчуття гармонії з природою стануть винагородою всім яготинським бджолярам за терпіння та труд. Божа іскра вашого таланту спалахне в серцях дітей та онуків, які продовжать славний родовід пасічників на нашій квітучій і благословенній батьківській землі! Бажаю вам добра і миру, міцного здоров'я, натхнення, щасливої світлої долі та багатих медозборів на радість людям!