Пошук

З Всеукраїнським днем працівників культури та аматорів народного мистецтва

Дата: 09.11.2017 09:12
Кількість переглядів: 719

Шановні працівники культури! Щиро і сердечно вітаю вас з професійним святом – Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва! 

Культура має величезне значення в різних областях людської життєдіяльності, і кожен з Вас вносить неоціненний внесок у її зміцнення, збереження кращих традицій культурно-просвітницької діяльності, виховання патріотизму. У кожному з Вас закладений величезний творчий потенціал, всі Ви талановиті, енергійні люди, які люблять свою роботу. Це чудово, тому що працювати у сфері культури, служити мистецтву і людству без цього набору дуже важко. Завдяки Вашій небайдужості, натхненності, захопленню, прагненню поділитися прекрасним, Ви втілюєте в життя дивовижні музичні концерти, організовуєте неповторні і незабутні концертні програми.

Ви створюєте умови для подальшого розвитку і процвітання культури нашої Яготинщини, надаєте людям різних поколінь можливість поринути в чарівний світ мистецтва. Завдяки Вашим зусиллям, знанням, таланту – культура, в її кращих проявах, служить нашим яготинцям та гостям нашого краю. Ви, шановні працівники культури, не лише поводирі в багатогранному світі сучасного мистецтва, але і лоцмани “машини часу”, яка здатна за допомогою музики, танців, пісень чимало розповісти про різноманітність і самобутність часів, в яких жили наші предки.

Висловлюю Вам вдячність за професіоналізм, любов до прекрасного і прагнення прищепити цю любов іншим. Цей святковий день є визнанням Ваших заслуг, людей творчих, емоційних, які глибоко відчувають, допомагають усім нам розуміти і цінувати прекрасне, дбають про естетичне і моральне виховання, сприяють збереженню народних традицій і звичаїв.

Бажаю Вам здоров’я, творчого довголіття на довгі роки, натхнення, успіхів у всіх починаннях, щастя, благополуччя, любові! Нехай все задумане Вами втілюється в реальність!

 
З повагою
Яготинський міський голова        Наталія Дзюба
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора