З Днем вшанування учасніків бойових дій на теріторії інших держав

Дата: 15.02.2019 09:27
Кількість переглядів: 540

Фото без описуШановні учасники бойових дій на території інших держав, щорічно 15 лютого - ми згадуємо про тих, хто віддав свій військовий обов'язок, хто виконував державний наказ, ризикуючи своїм життям і здоров'ям. 

Цей день для всієї України урочистий і сумний, він завжди проходить зі сльозами на очах і з болем у серці. Живі ще матері тих, хто не повернувся з афганської війни. Стоять у парадному строю чоловіки, які в ті роки були хлопчаками і абсолютно не розуміли, за що вони борються. Багато залишилося тих, хто повернувся з тієї війни не тільки з покаліченими душами, а й з перевернутими долями, адже участь держави в цьому військовому конфлікті коштувало нам життя більше чотирнадцяти тисяч наших солдатів і офіцерів, здоров’я десятків тисяч військових. Будь-яка війна, як жорно ламає життя безлічі людей. Це жорстока правда. 

Поділяючи всю біль з тими, хто втратив на цій війні своїх рідних і близьких, дітей і чоловіків, віддаючи данину поваги всім учасникам бойових дій на території інших держав ми також вшануємо сьогодні їх пам’ять. Тих, хто на практиці реалізує допомогу, тих, хто з честю і доблестю своїх батьків і дідів, без перебільшення героїчно стають в самий центр виниклої гарячої точки і гідно намагаються утримати або погасити конфліктну ситуацію, яку на даний момент вирішити по іншому немає ніякої можливості. 

 

З повагою 

Яготинський міський голова             Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора