Володимир Гройсман: Ми готові до дискусій по проекту бюджету на 2018 рік

Дата: 20.09.2017 09:29
Кількість переглядів: 500

Фото без описуКабінет Міністрів України 15 вересня вніс до Верховної Ради України проект державного бюджету на 2018 рік – як того вимагає законодавство. Як підкреслив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман в своєму відеозверненні на  Facebook, тепер Уряд готовий до плідних дискусій, аби вчасно ухвалити документ остаточно.

«15 вересня ми внесли в Парламент закон про бюджет на 2018 рік. Це бюджет розвитку. Ми забезпечимо якісне фінансування всього оборонного та безпекового комплексу, інвестування в розвиток економіки, що надзвичайно важливо. Реформування освіти, фінансування охорони здоров’я, будівництво доріг, підтримка культури та науки – також пріоритети бюджету 2018 року, - сказав Володимир Гройсман. – Ми відкриті до діалогу – з експертним середовищем і депутатами. Але переконаний, що бюджет треба приймати вчасно й прогнозовано».

Уряд запропонував Верховній Раді розглянути бюджет зростання, який трансформує економічні успіхи в підвищення рівня життя українців. Доходи зведеного бюджету збільшаться на 15% і вперше перевищать 1 трлн грн. Зростання бюджетних надходжень буде досягнуто без підвищення податків і лише за рахунок зростання економіки. Надходження бюджету дозволять профінансувати вкрай важливі реформи, ініційовані урядом – пенсійну, освітню, медичну, - підтримати пріоритетні сектори економіки, збільшити видатки на соціальну сферу. 

Інформаційний вісник Уряду

Проект Державного бюджету на 2018 рік - презентація

За інформацією Урядового порталу Кабінету Міністрів України

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора