Пошук

Шановні працівники Національної поліції України!

Дата: 04.07.2018 09:29
Кількість переглядів: 494

Щиро вітаю вас зі святом!

Професія поліцейського - духовне покликання, яке під силу далеко не кожному, адже робота вимагає бути чесним і з оточуючими, і з самим собою. Це люди, які не бояться своєї роботи, тому що у них є величезна перевага - вони на стороні правди, адже захист життя, честі і гідності громадян та інтересів держави від протиправних посягань – завдання великої ваги, які виконують працівники Національної поліції, щоб у нашій державі панували мир та спокій.

Нехай професійне свято додає вам натхнення та невичерпної наснаги в почесній правоохоронній діяльності на благо нашої держави, а ваша мужня і самовіддана праця знаходить щиру вдячність і довіру в серцях громадян.

У день професійного свята бажаю вам завжди зберігати стійкість духу, виявляти притаманну вам мужність та вміння невідкладно приймати вірні рішення, адже ці якості необхідні, коли треба не поступитися совістю і залишитися вірним закону та не покинути ту правильно обрану сторону - сторону істинної правди.

Щиро зичу вам високих професійних здобутків у благородній справі – служінні українському народу. Нехай добро та справедливість будуть постійними супутниками вашої справи. Бажаю вам міцного здоров’я, особистого щастя, благополуччя, достатку, злагоди, родинного затишку і тепла вам та вашим близьким, духовного піднесення на довгі роки та успіхів у роботі. 

З повагою

Яготинський міський голова           Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора