Привітання із нагоди дня військ зв'язку

Дата: 08.08.2017 09:30
Кількість переглядів: 520

Фото без описуЦе свято поєднує історію і сучасність, є свідченням заслуг та оцінкою ратної праці багатьох поколінь професіоналів військового зв’язку, їх ролі у забезпеченні обороноздатності нашої Батьківщини. 

Від щирого серця вітаю з професійним святом, яке стало символом вшанування славних бойових і трудових традицій людей, героїзм і мужність яких збагачують історію чисельних колективів зв’язківців України. 

Завдання, які ставляться перед військами зв’язку сьогодні, відповідальні та складні, і вимагають високого професіоналізму, організованості та дисципліни. Тому бойова готовність з’єднань, частин та установ зв’язку повинна бути на порядок вище готовності військ, яких вони забезпечують, а військові колективи зв’язківців у будь-який час, за будь-яких умов зобов’язані забезпечити зв’язок і стати на захист своєї держави.

З нагоди свята висловлюю глибоку шану і вдячність ветеранам військ зв’язку, працівникам Збройних Сил України та членам сімей військовослужбовців, усім тим, хто своєю працею піднімає авторитет і помножує традиції військ зв’язку. Добра Вам, злагоди й оптимізму, здоров’я та родинного благополуччя, нових успіхів в ім’я розвитку України та зміцнення її обороноздатності. 



З повагою, 
Яготинський міський голова           Наталія Дзюба

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора