Пошук

Вітання міського голови з Днем Перемоги!

Дата: 09.05.2019 09:31
Кількість переглядів: 750

Шановні ветерани! Шановні яготинці!

На нашу землю, в наші серця знову прийшло свято Перемоги, яке принесло мир на українську землю, адже сьогодні ми шануємо і схиляємося перед мужністю і відвагою захисників Батьківщини, які відстояли Україну, проявили нездоланну мужність та незламність духу. Наш земний уклін усім, хто виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край.

Щиро вітаю з цим світлим днем всіх яготинців і насамперед ветеранів, які мужньо здолали вогненні фронтові дороги, чесно виконавши свій військовий та громадянський обов'язок. Ми завжди пам'ятатимемо про те, як довгі 1225 днів і ночей Україна була окупована, але не зломлена, загарбана, але не поставлена на коліна.

З перших днів війни пліч-о-пліч із бойовими побратимами інших національностей українські воїни, партизани та підпільники боролися з ненависним ворогом. У горнилі битви розкрилися найкращі риси захисників Батьківщини – звитяга, самопожертва та нечуваний героїзм. 

Я вірю, що українці ніколи не забудуть про цю сторінку історії, про неймовірно страшну ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільним. Ми завжди будемо пишатися подвигом борців за свободу Батьківщини. Дорогі ветерани Другої світової війни, герої фронту і тилу!

Бажаю Вам, захисники України усіх фронтів і воєн, міцного здоров’я, бадьорості духу, довгих літ щасливого та мирного життя. Хай не болять Ваші рани, хай здоровими і щасливими ростуть Ваші діти та онуки, хай у Ваших родинах панує злагода і спокій, а оселі повняться достатком!

Світла пам’ять і безмежна вдячність мільйонам, які загинули в полум’ї війни. Честь і слава живим Героям!

 

З повагою

Яготинський міський голова                         Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора