Пошук

День служби безпеки України

Дата: 25.03.2019 09:31
Кількість переглядів: 425

25 березня 1992 року Верховна Рада України прийняла Закон «Про службу безпеки України». Цей день з 2001 року згідно з Указом Президента № 193/2001 відзначається як День служби безпеки України (СБУ).

Служба безпеки докладає всіх зусиль для того, щоб держава впевнено почувала себе у європейському і світовому домі. Згідно з законодавством здійснюється інформаційно-аналітична діяльність з метою допомоги керівництву України в реалізації зовнішньо та внутрішньополітичного курсу у напрямку перебудови держави, укріплення її обороноздатності і економічного потенціалу, розширення міжнародного співробітництва.

Враховуючи поставлені задачі, Служба безпеки робить все, щоб забезпечити громадянський мир і злагоду в Україні і щоб результати її роботи відповідали сподіванням співвітчизників.

За покликом серця захищати життя громадян, інтереси суспільства і держави – це надзвичайно відповідальна та благородна місія. Ваше служіння святій справі відстоювання незалежності, територіальної цілісності і конституційного ладу України робить вам честь!

В день вашого професійного свята –  Дня Служби безпеки України, бажаю всім військовослужбовцям, працівникам і ветеранам Служби безпеки України міцного здоров'я, благополуччя, натхнення, пошани і нових професійних успіхів. Нехай щодня ваше життя буде щасливим і радісним, а в сім'ях панують тепло і затишок.

З повагою

Яготинський міський голова              Наталія Дзюба

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора