Пошук

Представлено заступників голови Київської ОДА

Дата: 25.01.2017 09:31
Кількість переглядів: 785

23 січня голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган представив своїх новопризначених заступників, кандидатури яких напередодні було погоджено Кабінетом Міністрів України.

Першим заступником голови КОДА став Олександр Савченко, який координуватиме та контролюватиме діяльність департаменту містобудування та архітектури, департаменту з питань цивільного захисту та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, управління з питань оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами, управління інфраструктури та управління з питань власності.

Окрім цього, до сфери відповідальності першого заступника голови КОДА належить координування діяльності таких територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади в області як Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Київській області, Головне управління Держгеокадастру у Київській області, Регіональне відділення Фонду державного майна України по Київській області.

Також перший заступник голови КОДА взаємодіє з Київською обласною філією ПАТ «Укртелеком»,  Київською обласною дирекцією «Укрпошти», Київською дирекцією залізничних перевезень Південно-Західної залізниці, Регіональним офісом реформ з децентралізації та розвитку, підприємствами, установами, організаціями транспорту та зв’язку в області, іншими об’єднаннями громадян та юридичними особами в області відповідного спрямування.

Крім вказаного, Олександр Савченко координуватиме роботу силового блоку.

Заступником голови Київської ОДА, відповідальним за капітальне будівництво, збереження довкілля, зміцнення інфраструктури став Олег Міщенко.

Згідно з розподілом обов’язків він координуватиме та контролюватиме роботу департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства, департаменту екології та природних ресурсів.

Олег Міщенко спрямовуватиме та контролюватиме діяльність: ДП «Київоблбудінвест», ДП «Розвиток інфрастуктури Київщини», ДП «Інноваційно-інжинірингові технології», ДП «Спеціалізоване лісогосподарське підприємство «Київоблагроліс», Департамент державної архітектурно-будівельної інспекції у Київській   області, Київського обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі.

Він координуватиме діяльність таких територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади в області як Головне управління Держпраці у Київській області, Департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції у Київській області; Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства, Управління водних ресурсів у м. Києві та Київській області, Державної екологічної інспекції у Київській області.

На нього покладено обов’язки із взаємодії з Київською обласною радою, а також дочірнім підприємством «Київське обласне дорожнє управління «ВАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України», Службою автомобільних доріг у області, будівельними та ремонтно-будівельними організаціями області, організаціями дорожнього господарства області, ЗАТ «А.Е.С. Київобленерго», ПАТ «Київоблгаз», Київською обласною філією ДП «Укрдержбудекспертиза», Київським регіональним управлінням водних ресурсів, іншими об’єднаннями громадян та юридичними особами в області відповідного спрямування.

Заступник голови Київської ОДА Олег Письменний відповідно до розподілу обов’язків координує та контролює роботу департаменту фінансів, департаменту економічного розвитку і торгівлі, департаменту агропромислового розвитку, департаменту соціального захисту населення.

Він координує діяльність таких територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади в області як: Головне управління статистики у Київській області, Київське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України, Головне управління Державної казначейської служби України у Київській області, Головне управління Державної фіскальної служби у Київській області, Центральний територіальний департамент Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, Північний офіс Держаудитслужби в Київській області, Головне управління Держпродспоживслужби у Київській області, Відділення Національної служби посередництва і примирення в м. Києві та Київській області, обласний центр зайнятості у Київській області, Київська обласна митниця, Бориспільська митниця.

Олег Письменний  взаємодіє з Київською обласною організацією Українського союзу промисловців і підприємців, Територіальним управлінням Рахункової палати по м. Києву та Київській, Черкаській та Чернігівській областях, Головним управлінням Національного банку України  по м. Києву та  Київській області, Головним управлінням по м. Києву та Київській області АТ  «Державний ощадний банк України», Головним управлінням Пенсійного фонду України в Київській області, Київською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України, організаціями, установами соціальної сфери, агропромислового комплексу, іншими об’єднаннями громадян та юридичними особами в області відповідного спрямування.

Заступник голови – керівник апарату КОДА В’ячеслав Кучер  відповідатиме за роботу наступних підрозділів: управління з питань внутрішньої політики (управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю), управління інформації та зв’язків з громадськістю (до завершення процедури припинення), управління культури, національностей та релігій, управління молоді та спорту, служби у справах дітей та сім’ї, Державного архіву області.

Він спрямовує та контролює з питань організації роботи апарату облдержадміністрації діяльність таких структурних підрозділів: управління персоналу; управління юридичного забезпечення.

А також спрямовує та контролює діяльність таких структурних підрозділів апарату облдержадміністрації: організаційний відділ, загальний відділ, відділ забезпечення роботи керівництва, відділ адміністрування Державного реєстру виборців, відділ контролю, відділ роботи із зверненнями громадян, відділ інформаційно-комп’ютерного забезпечення, відділ фінансового забезпечення, відділ господарського забезпечення, сектор з питань запобігання та виявлення корупції, сектору режимно-секретної роботи.

В’ячеслав Кучер  взаємодіє та сприяє діяльності Київського обласного контактного центру опрацювання звернень до органів виконавчої влади, закладу післядипломної освіти «Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій при облдержадміністрації», а також об’єднаннями громадян та юридичними особами в області відповідного спрямування.

 

За даними Київської обласної державної адміністрації  

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора