Пошук

З Днем працівників статистики України !

Дата: 05.12.2017 09:32
Кількість переглядів: 601

Шановні працівники статистики!

5 грудня в Україні відзначається - День працівників статистики України.

Ця дата пов'язана з проведенням у 2001 році першого Всеукраїнського перепису населення - найбільш масштабної статистичної роботи.

Ваша професійна реальність – це цифри й аналіз даних з усіх сфер соціально-економічного, демографічного, екологічного життя нашого міста, району й країни в цілому. Своєю повсякденною працею ви забезпечуєте створення необхідної інформаційної бази для системи державного управління і суспільства в цілому. Головними критеріями вашої праці, як завжди, залишаються принциповість та об’єктивність, оперативне реагування на проблеми сьогодення. Нехай і надалі запорукою вашої успішної роботи буде високий професіоналізм, відданість справі та відповідальне ставлення до неї.

Тож у день вашого професійного свята прийміть слова вдячності за вашу щоденну кропітку працю, адже без неї важко собі уявити успішну реалізацію економічних та соціальних перетворень в Україні. Бажаю всім вам і вашим родинам  міцного здоров'я, щастя, добробуту, миру, творчого натхнення і подальших трудових досягнень! Хай в серці вашім квітне доброта. Хай в небі сонце ніжно сяє, веселка барвами заграє, щебечуть солов’ї грайливо на життя довге та  щасливе!

З повагою

Яготинський міський голова                         Наталія Дзюба

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора