Пошук

З Днем вихователя і всіх дошкільних працівників!

Дата: 27.09.2018 09:48
Кількість переглядів: 531

Шановні працівники дошкільних установ міста, сердечно вітаю вас з професійним святом, яке відзначається щороку 27 вересня. Висловлюю вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до найменших мешканців нашого краю.

Саме на вас покладене важливе завдання – виховання наймолодших представників українського суспільства. Бо дошкільний вік особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, в цьому віці формується особистість, закладаються основи здоров’я. Щасливе дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу дитини. За вашої допомоги діти пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину.

Тож нехай посмішки ваших вихованців дарують вам невичерпну енергію, красу і чарівність, життя буде наповнене щастям, добром та достатком.

Хай доля сторицею віддячить за невтомну працю. Міцного вам здоров’я, творчості й наснаги. Нехай життя буде сповнене незгасною енергією, любов’ю малюків та дошкільнят, підтримкою батьків та теплотою рідних.

Бажаю вам нових професійних досягнень, сил і натхнення, нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов’ю, в оселі панують світло і злагода, а в серці  добро і мудрість.

З повагою

Яготинський міський голова                Наталія Дзюба

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора