Конкурс піаністів ім. С.С. Прокоф’єва

Дата: 23.04.2019 09:49
Кількість переглядів: 546

Фото без опису13 квітня 2019 року, в концертній залі «In-Jazz Live!» м. Києва, відбувся ІІІ Всеукраїнський відкритий конкурс піаністів ім. С.С. Прокоф’єва, метою якого є виявлення та підтримка талановитих українських  виконавців-інструменталістів, підвищення рівня престижності музичних спеціальностей, обмін творчими досягненнями між музикантами.

У конкурсі взяли участь учні мистецьких шкіл, студенти, педагоги середніх та вищих закладів Міністерства культури, а також всі бажаючі музиканти-піаністи.

Оцінювали конкурсантів журі - провідні педагоги середніх і вищих навчальних закладів музичної освіти Міністерства культури  України та Міністерства освіти України, відомі композитори, диригенти, виконавці, музикознавці і музичні діячі.

Наймолодша учениця Яготинської дитячої школи мистецтв Ніка Романій, клас викладача І.Б. Самоп’ят теж спробувала достойно представити роботу свого викладача та школи серед 134 учасників з різних областей України.

В результаті юна конкурсантка стала Лауреатом І премії серед учасників вікової категорії 4-5 років, а її викладач Ірина Борисівна нагороджена Дипломом за великий внесок у професійну музичну освіту, високий рівень підготовки учасників ІІІ Всеукраїнського відкритого конкурсу піаністів ім. С.С. Прокоф’єва.

Вихід на велику сцену в 5 років – це велике досягнення, а грати на великому білому роялі – це велике задоволення. Тай  взагалі, виступ на професійному конкурсі такого рівня – це вже перемога. Цей досвід виступу Ніки стане ще однією сходинкою до наступних перемог, вдосконалення музичної майстерності, успіхів в музичному мистецтві.

Ми щиро вітаємо Ніку Романій та викладача Ірину Борисівну, бажаємо щастя, успіхів, наснаги батькам, викладачу та нових майбутніх перемог.

 

Алла Романова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора