Шановні жителі та гості міста!

Дата: 21.02.2019 09:52
Кількість переглядів: 450

Фото без описуЗ 21 лютого прогнозується погіршення погодних умов, за даними Українського гідрометеорологічного центру.

Зокрема, 21 лютого у більшості областей пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий). 22-24 лютого зміна погодних умов: 22 лютого у західних, південних, Житомирській, Вінницькій, Кіровоградській та Донецькій областях помірний сніг (відновлення снігового покриву висотою 1-6 см), місцями налипання мокрого снігу, в Карпатах значний сніг, зниження температури в Україні вночі до 3-10° морозу, вдень до 0-6° морозу; 23-24 лютого утримається холодна без істотних опадів погода з температурою вночі 6-12° морозу, вдень 2-7° морозу, у Чернігівській, Сумській, Полтавській, Харківській, Луганській областях вночі 12-18° морозу, вдень 5-10° морозу.

Яготинська міська рада закликає мешканців Яготинщини бути вкрай обережними під час перебування на вулиці та утриматися від поїздок особистим транспортом. 

У зв’язку з ускладненням погодних умов будьте максимально уважними та обережними на дорогах. Користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції. З особливою обережністю рухайтеся мостами, відмовтеся від ризикованих маневрувань. Неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху! 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора