Пошук

З Днем банківських працівників України!

Дата: 20.05.2019 09:15
Кількість переглядів: 533

День банківських працівників відзначається в Україні щорічно 20 травня.

Цим святом держава, відповідно до Указу Президента України від 6 березня 2004 року № 316/04, підкреслює важливу роль банківської системи і значний внесок банківських працівників у розвиток економіки України та забезпечення її фінансової стабільності.

В Україні побудована сучасна кредитно-фінансова система, запроваджена національна грошова одиниця, забезпечена її стабільність. Національний банк України створив електронну систему проведення розрахунків між банківськими установами та суб’єктами господарювання, казначейство, інші установи, організації та підприємства, які забезпечують повноцінне функціонування системи банків країни.

У цей день прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня банківського працівника. Хай доля дарує Вам нові успіхи і здобутки, звершення і вдачу, нові задуми і творчу наснагу, а Ваша робота і надалі буде ясними променем, що освітлює будні і свята нашого суспільства. Бажаємо Вам міцного здоров’я, великого людського щастя, миру, злагоди та втілення всіх Ваших намірів у життя.

З повагою

Яготинський міський голова            Наталія Дзюба

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора