Пошук

З Міжнародним днем бухгалтерії

Дата: 10.11.2017 09:55
Кількість переглядів: 556

Щиро вітаю вас з професійним святом – Міжнародним днем бухгалтерії!

Важко уявити собі галузь національної економіки, де б не використовувалась ваша праця, досвід та знання. Професія бухгалтера вимагає сумлінності, відповідальності і справжньої відданості своїй справі. Від вашої енергії та наполегливості великою мірою залежить ефективний розвиток та зростання діяльності підприємств, установ, організацій, національної економіки загалом. На вас покладена відповідальність за прийняття важливих економічних рішень, які дозволяють досягати максимальної ефективності від використання ресурсів підприємств.

Сучасні реалії дають зрозуміти, що бухгалтерський облік це не лише звітність, але й база для напрацювання управлінських рішень. Дякую вам за сумлінну та нелегку працю, яка є запорукою стабільного соціально-економічного розвитку нашого міста.

Нехай цей день буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу, нехай кожному з вас люди висловлять подяку і шану за скромну, але вкрай необхідну клопітку працю, яка визначається ще й найвищими моральними критеріями: порядністю, принциповістю, законністю.

Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, професійних успіхів та кар’єрного росту, впевненості у власних силах та удачі і звичайно, щоб витрати не перевищували доходи, а життя було не в кредит, а в радість.

                                                                    

З повагою 
Яготинський міський голова    Наталія Дзюба

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора