Вітання голови Київської ОДА Олександра Горгана з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2017 09:11
Кількість переглядів: 572

Фото без описуШановні земляки!

Щиросердечно вітаю Вас із Днем Гідності та Свободи!

Ось уже четвертий рік поспіль український народ відзначає День Гідності та Свободи. День, встановлений Указом Президента України Петра Порошенка на знак вшанування патріотизму та мужності наших співвітчизників, які стали на захист демократичних цінностей і європейського вибору українців.

З кожним роком ця дата набуває все більшого значення в історії нашої держави. Адже відзначення Дня Гідності та Свободи – це беззаперечний доказ відродження українців як сучасної європейської нації, яка здатна відстояти свою свободу, державність і людську гідність.

У День Гідності та Свободи ми вшановуємо мужніх патріотів, які віддали життя за незалежність України під час подій на Майдані та в зоні проведення антитерористичної операції.

Мужні сини України зі зброєю в руках сьогодні продовжують боронити її Східні кордони, відстоюють цінності та європейський вибір нашого народу від зазіхань Російської Федерації. І ми обов’язково переможемо! Адже світова спільнота з нами! Ми разом довели, що українці – це люди з високим почуттям гідності та непереборним духом свободи, справжні патріоти своєї Батьківщини!

Україна вже ніколи не буде колишньою. Революція Гідності стала лише початком європейського шляху розвитку нашої держави і на сьогоднішній день ключову вимогу Революції втілено – Угода про асоціацію з Європейським Союзом вступила у дію.

Вірю, разом ми зробимо усе для того, щоб Україна стала дійсно процвітаючою, економічно сильною європейською державою.

Від щирого серця бажаю вам мирного неба, здоров’я, родинного тепла, впевненості та незгасаючої віри у процвітання української держави та рідної Київщини.

Слава Україні! Слава її Героям!

З повагою 
Голова Київської облдержадміністрації               Олександр Горган
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора