Пошук

ВІТАННЯ ГОЛОВИ КИЇВСЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕКСАНДРА ГОРГАНА ДО ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Дата: 06.12.2017 10:01
Кількість переглядів: 517

Шановні військовослужбовці, захисники України!  Дорогі ветерани!

Сердечно вітаю Вас з Днем Збройних Сил України!

Цей славний день став надзвичайно важливим для Українського народу, адже сьогодні ми вшановуємо своїх патріотів, мужніх воїнів, які у нелегкий для нашої держави час героїчно відстоюють незалежність та територіальну цілісність рідної землі, служать справі зміцнення обороноздатності та підвищення безпеки України.

Свято Збройних Сил України – це данина пам’яті тисячам воїнів, які загинули в битвах за свободу, волю та незалежність України. У пам’яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі, мужність та героїзм. Вічна їм слава!

Українська армія пройшла нелегкий шлях становлення. Фактично відродившись в умовах війни, вона зміцніла, набула безцінного бойового досвіду і впевненості у власних силах. Українським військовим вдалося зламати загарбницькі плани російських окупантів і сьогодні Збройні Сили України – це заслуга мільйонів українців, відданих синів своєї Батьківщини, які щоденно роблять свій внесок у розбудову сучасної, боєздатної Української армії.

Від щирого серця вітаю всіх, хто захищав нашу державу, хто стоїть на варті рідної землі сьогодні, і тих, хто в майбутньому буде виконувати цей святий обов’язок. Нехай любов до Батьківщини та людська повага надихають вас на нові звершення у благородній справі служіння Українському народові.

Бажаю міцного здоров’я, щастя, миру, благополуччя та злагоди вам і вашим родинам.

Слава Україні!  Слава Збройним Силам України!

З повагою

Голова Київської облдержадміністрації             Олександр Горган

            З офіційного веб-сайту  Київської обласної державної адміністрації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора