Дотримання Правил благоустрою в дії.

Дата: 04.01.2019 10:06
Кількість переглядів: 547

Фото без опису03 січня відбувся об’їзд з  метою перевірки стану дотримання фізичними особами-підприємцями Правил благоустрою та утримання територій у м. Яготині. Основну увагу членів комісії було зосереджено на стані розчищення  прилеглих територій від снігу, якість проведення протиожеледних заходів власниками та орендарями торгових закладів.

В результаті об’їзду було встановлено, що, нажаль, не всі приватні підприємці, які мають торгові заклади, належним чином дотримуються встановлених Правил благоустрою, які діють на території міста. До торгових закладів прочищені лише вузенькі стежки. Натомість, згідно з підпунктом 5.1.4.  пункту 5.1.  розділу 5 «Правил благоустрою та утримання територій у м. Яготині»  визначено межі прибирання територій на відстані 10 метрів від об’єктів невиробничої сфери ( або до межі проїжджої частини дороги).

Працівниками відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради з власниками торгових закладів було проведено роз’яснювальні бесіди з проханням негайно провести протиожеледні заходи та привести прилеглу територію до належного стану.

На території міста є і такі торгові заклади, які є взірцем у  дотриманні Правил благоустрою, за що міська рада їх власникам дуже вдячна.

Шановні власники закладів торгівлі!

Зимовий період є випробувальним періодом для всіх без винятку, тож Яготинська міська рада в черговий раз НАГАДУЄ, що дотримання Правил благоустрою та утримання територій у м. Яготині є обов’язковими для виконання всім громадянам міста.

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора