Пошук

З Днем медичного працівника!

Дата: 15.06.2018 10:06
Кількість переглядів: 819

У третю неділю червня лікарі, медсестри, санітарки та ветерани медичної служби, за багаторічною традицією, відзначають День медичного працівника.

З нагоди професійного свята щиро вітаю вас та висловлюю безмежну вдячність за самовіддану працю на  медичній ниві. Ви не жаліючи зусиль і часу приймає на себе важкий тягар людського болю і страждань, оберігаєте найцінніше, що є у людини — її життя. Адже здоров'я нації є базовою умовою нормального розвитку країни, її благополуччя.

Висловлюю всім працівникам медичної галузі безмежну вдячність за врятовані життя, за повернуте здоров’я і радість. Ваші талановиті руки дарують людям радість життя, вселяють віру у зцілення.

Зі словами щирої вдячності звертаюсь сьогодні і до наших дорогих ветеранів медичної служби, які свої знання, досвід, теплоту свого серця віддали зціленню людей.

Особливо приємно сьогодні відзначити молодих спеціалістів, які вже здобули заслужену повагу і авторитет.

З нагоди свята низький уклін усім працівникам охорони здоров’я за сумлінну та невтомну працю. Нехай сторицею повертається до вас добро, дароване людям, а у ваших домівках завжди панують щастя і мир. Міцного здоров’я, благополуччя і добра вам та вашим родинам!

З повагою

Яготинський міський голова      Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора