Вітання міського голови зі святом студентів – Тетяниним днем

Дата: 25.01.2019 09:16
Кількість переглядів: 527

Фото без описуШановні студенти! Прийміть мої найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди святкування Дня студента!

Студентство — це найкраща та найулюбленіша пора в житті кожної людини. Час, коли все попереду, коли все можливо... Це безтурботність і веселощі, молодість і романтика, оптимізм і невтомна спрага до пізнання нового!

Саме ви, шановні друзі,— майбутнє нації та надія Яготина, запорука соціального розвитку та духовного збагачення міста, бо студентство в усьому світі завжди було рушієм змін у суспільстві - незалежним та неупередженим.

Я впевнена, що ви розумієте всю важливість тих знань, які здобуваєте сьогодні у своїх навчальних закладах. Прагніть пізнати незвідане, творчо мисліть, сміливо занурюйтесь у світ знань, шукайте нові рішення, добивайтесь свого і майбутнє буде належати вам! Не бійтеся ставити перед собою високу мету та досягати її, не бійтеся бути неординарними особистостями та креативно мислити, втілюючи в життя найсміливіші ідеї.

Вітаю всіх, хто був, є або ще тільки мріє стати справжнім студентом, а також і тих, хто вже має значний життєвий досвід та багато років за плечима, але має в душі та очах незгасимий студентський вогник.

Бажаю вам натхнення та успіхів, мудрих наставників і вірних друзів. Завжди залишайтеся під небесним покровительством великомучениці Тетяни.

Нехай кожен з вас знайде власний шлях до кращого майбутнього.

З повагою 
Яготинський міський голова                              Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора