Засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 17.05.2019 09:20
Кількість переглядів: 647

Фото без опису16 травня відбулось засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби.

У засіданні виконкому взяли участь: депутати Яготинської міської ради VII скликання, керівники комунальних підприємств міської ради «Комунальник» А.В. Стріха та «Ритуал» М.М. Басанець, представники засобів масової інформації.

На початку засідання члени виконавчого комітету заслухали звіт про роботу зі зверненнями громадян у Яготинській міській раді за І квартал 2019 року.

«Зокрема, за І квартал поточного року зареєстровано 263 звернення на особистому прийомі у  міського голови та заступників міського голови, у 2018 році – 89. В телефонному зв’язку «Гаряча лінія» до Яготинської міської ради за звітний період надійшло 3 звернення. Працівниками апарату міської ради  на усні звернення громадян  видано 541 довідку (2018 рік – 357). Від загальної кількості звернень, які надійшли  до міської ради за 1 квартал  2019 року - 1329 (2018 рік – 726). На звернення були надані роз’яснення, прийняті відповідні рішення сесії чи виконкому або надані  вмотивовані відповіді відповідно до вимог чинного законодавства», - зауважив керуючий справами виконкому міської ради В.А. Галицький.

В ході засідання було надано Яготинському інституту ПрАТ «ВНЗ МАУП» дозвіл на розміщення зовнішньої реклами на опорі електропередач по вул. Незалежності, 164, на один рік.

Надалі члени виконкому затвердили нові тарифи на ритуальні послуги, які включено до необхідного мінімального переліку окремих видів ритуальних послуг, які надаються спеціалізованим комунальним підприємством Яготинської міської ради «Ритуал».

Додатково було наголошено на необхідності повторного укладення договорів з суб’єктами підприємницької діяльності, які надають ритуальні послуги на території міста з СКП «Ритуал», оскільки термін дії договорів закінчується в липні поточного року. Суб’єкти підприємницької діяльності, які повторно не укладуть договори, не матимуть права здійснювати діяльність на території міста з надання ритуальних послуг, відповідно до вимог законодавства.

Традиційно під час засідання були прийняті рішення щодо  присвоєння поштових адрес, підключення будинків до міських водопровідних мереж.  

Було погоджено режим роботи магазину-кафе, зарахування окремих громадян на квартирний облік та надання матеріальної допомоги жителям м. Яготина.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора