Пошук

Економіка України починається з малих міст

Дата: 15.05.2018 10:27
Кількість переглядів: 572

15 травня 2018 року Яготинский міський голова Наталія Миколаївна Дзюба бере участь у XIІІ Щорічній конференції малих міст на тему «Ресурси: пошук та ефективність», яку проводить Асоціація малих міст України. Завдання конференції – акумулювати і поширити максимальну кількість корисної інформації для малих громад, яким чином і звідки вони можуть отримати додаткові ресурси для свого розвитку.

Конференція проводиться за підтримки та участі швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO, проекту ПРООН «Усунення бар’єрів для сприяння інвестиціям в енергоефективність громадських будівель в малих та середніх містах України шляхом застосування механізму ЕСКО», німецької урядової компанії Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, ТОВ «Золотий Мандарин Квадра», ТОВ «МКМ Груп».

Серед спікерів конференції Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ ГЕННАДІЙ ЗУБКО, ЛЕВ ПАРЦХАЛАДЗЕ, заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства ГЕННАДІЙ ЧИЖИКОВ, президент Торгово-промислової  палати України, ГЕОРГІЙ ВАШАДЗЕ, Офіс Реформ, народні депутати та інші експерти в сфері місцевого самоврядування та інвестування середнього та малого бізнесу в Україні.

Учасники форуму - представники органів місцевого самоврядування малих міст та ОТГ, центральних органів державної влади, бізнесу, міжнародних програм технічної допомоги, експерти.

Слід наголосити, що панельні дискусії форуму присвячені таким тематикам як державна та міжнародна підтримка, бізнес та інновації у розвитку малих громад, джерела фінансування енергоефективності у містах, е-врядування, місцеві податки та інші.

Необхідно пам’ятати, що розвиток малих громад насамперед залежить від того, наскільки лідери цієї громади зможуть залучити та раціонально використати усі можливі зовнішні ресурси, які сприятимуть такому розвитку. Мова йде не лише про фінанси, а й про безліч інших можливостей, які дозволять громадам вдосконалюватися, отримувати поштовх до подальших дій.

Да Вашої уваги пряма трансляція 

XIІІ Щорічної конференції малих міст

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора